چهارشنبه 28 خرداد 1404-15:5 کد خبر:140021

فرمانده کل نیروی انتظامی خبر داد:

شناسایی و دستگیری ۵ عامل موساد در کشور

فرمانده کل نیروی انتظامی گفت: ۵ عامل نفوذی رژیم صهیونیستی و شبکه جاسوسی موساد در کشور شناسایی و به همراه مقادیری ادوات جاسوسی و مواد منفجره دستگیر شدند.


به گزارش خزرتیترخبر، فرمانده کل نیروی انتظامی با اشاره به اینکه با همکاری خوب مردم ضرباتی سهمگین و پی در پی به سازمان جاسوسی و خائنان دشمن صهیونیستی وارد شده است، گفت: در همین ارتباط ۵ عامل نفوذی رژیم صهیونیستی و شبکه جاسوسی موساد در کشور شناسایی و به همراه مقادیری ادوات جاسوسی و موادمنفجره دستگیر شدند.

براساس این گزارش، احمدرضا رادان روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: همانطور که دست برتر رزمندگان اسلام بر دشمن صهیونیستی چیره و ثابت شد، با همکاری خوب مردم عزیز، ضربات سهمگینی بر پیکر سازمان جاسوسی و عوامل نفوذی صهیونیست‌ها وارد شد.

وی با تقدیر از هوشیاری و همکاری موثر شهروندان در مقابله با دشمن صهیونیستی، اظهار کرد: با همکاری مردم و اطلاعات به موقع، واحدهایی که وظیفه نوکری صهیونیست ها را داشتند، در کشور شناسایی و تحت ضربه عملیاتی و اطلاعاتی فراجا قرار گرفتند و ادواتی جاسوسی مختلفی نیز کشف و ضبط شده است.

رادان گفت: در همین ارتباط چهار نفر از تروریست های وابسته به موساد پس از درگیری با نیروهای فداکار فراجا، دستگیر و اکنون در اختیار پلیس هستند که با تکمیل اطلاعات مربوطه، موضوع اطلاع رسانی خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی در ادامه تصریح کرد: همچنین بر اساس اطلاعات به موقع شهروندان، موفق به شناسایی و دستگیری یکی دیگر از جاسوسان رژیم صهیونیستی در استان کردستان شدیم که از این عامل موساد مقادیر زیادی ادوات شامل ریموت، مواد منفجره و وسایل جاسوسی کشف و ضبط شد.

رادان در ادامه به خدمت رسانی مستمر پلیس در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: تمامی خدمات پلیس در بخش های گذرنامه، گواهینامه و ۱۱۰ همچنان و بدون وقفه در حال انجام است.

به گزارش خزرتیترخبر، فرمانده کل نیروی انتظامی تاکید کرد: همچنین برای تامین امنیت پایدار، ۱۴۰ واحد گشت آگاهی در راستای مقابله با جرائم از جمله سرقت و حفظ امنیت و آرامش مردم راه اندازی و فعال شده است./ایرنا

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir